Your Page links

Ad

 
3/12/13

Κάλεσμα επιτροπών/πρωτοβουλιών πόλης για το κίνημα απ΄ευθείας διάθεσης προϊόντων και την καταστολή που δέχεται το τελευταίο διάστημα.

Όπως οι περισσότεροι έχετε ενημερωθεί σήμερα η αγορά "από όλους για όλους" που διοργανώνει η επιτροπή κατοίκων κέντρου δέχτηκε μετά από καταγγελίες των εμπορικού επιμελητηρίου (Καπάνι κλπ) την επέμβαση της αστυνομίας. Περισσότεροι από 20 αστυνομικοί ένστολοι και μερικοί άλλοι με πολιτικά βρισκόταν στο χώρο από τις 8:30 το πρωί ζητώντας να διαλύσουμε την αγορά.

Μετά από διαβουλεύσεις μαζί τους και κυρίως μετά την απόφαση της πλειοψηφίας των παραγωγών, η αγορά διαλύθηκε στις 12 μμ και συνεχίσαμε διαδηλώνοντας στην πόλη, στο Εμπ. Επιμελητήριο, στη Νέα παραλία, στο Δημαρχείο ενημερώνοντας τον κόσμο.
Σε όλη τη διάρκεια μας συνόδευε μια διμοιρία αστυνομικών με εξοπλισμό ασπίδες κλπ. Φαίνεται είμαστε τρομοκρατική οργάνωση...

Στο πλαίσιο που έχει ήδη δημιουργηθεί καλούμε όλους εσας αρχικά σε συνέλευση την Τετάρτη 4/12 στις 7 μμ, στην ΕΔΟΘ. Στη συνέλευση θα είναι και οι παραγωγοί του κινήματος σε μια προσπάθεια να οχυρώσουμε το κίνημα.
Μεταξύ των άλλων θα συζητηθεί η σημερινή απόφαση της συνέλευσης παραγωγών και επιτροπής κέντρου για μαζική κοινή των επιτροπών και του ανοιχτού δικτύου παρέμβαση στο εκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσ/νίκης την επόμενη Δευτέρα 9/12 στις 2 μμ το μεσημέρι.

Επίσης ενημερώνουμε ότι την μεθεπόμενη Πέμπτη 12/12/13 η προγραμματισμένη συνέλευση με θέμα τους πλειστηριασμούς θα γίνει στην ΕΔΟΘ στις 7μμ . (Δυστυχώς δεν βρήκαμε αίθουσα διαθέσιμη στο Δημαρχείο όπως είχαμε αποφασίσει)

Παρακαλείστε να προωθήσετε το παρόν email σε κάθε ενδιαφερόμενο μέλος πρωτοβουλιών κατοίκων. Δυστυχώς κάποια mail δεν είναι καθαρά στη συλλογή της τελευταίας συνέλευσης.

Η αντίσταση είναι μονόδρομος...

Επιτροπή κατοίκων κέντρου Θεσσαλονίκης
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.