Your Page links

Ad

 
3/12/13

Από τα "φθηνά φάρμακα" του μπουμπούκου , στην καταστολή των προϊόντων χωρίς μεσάζοντες..




Αστυνομική καταστολή κατά  οργανώσεων και πολιτών που διακινούν τρόφιμα(κυρίως) χωρίς την κερδοσκοπική διαμεσολάβηση των κάθε είδους μεσαζόντων και των πολυεθνικών Σ/Μ.
 
 Η αστυνομική επιχείρηση έγινε σε γειτονιά στη Θεσσαλονίκη, τρομοκρατώντας και απειλώντας όσους συμμετείχαν στο εγχείρημα «προϊόντα χωρίς μεσάζοντες».
 
Το ρόλο του ανώνυμου τηλεφωνήματος του ρουφιάνου,  που συνήθως επικαλείτο η αστυνομία , τον  έκανε ο  Εμπορικός Σύλλογος   στην προσπάθειά του να … τονώσει την τοπική αγορά που απειλείτε από τους «χωρίς μεσάζοντες»!!!!!.
 Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας εμπορικός σύλλογος  επεμβαίνει φασιστικά σε φιλοκοινωνικά εγχειρήματα. Υπήρξαν εμπορικοί σύλλογοι  που πρωταγωνίστησαν στις ρατσιστικές διώξεις κατά μεταναστών όταν το Κράτος έψαχνε καλοθελητές για να χτίσει τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των προσφύγων..

 
 Υπήρξαν εμπορικοί σύλλογοι  που συμπληρώνουν την αστυνομία και τα ΜΜΕ των εφοπληστών στην οργάνωση και καταστολή των πορειών , των απεργιών κλπ στο όνομα της ευνοούμενης  εμπορικής  λειτουργίας που απειλείτε από τις διαδηλώσεις κλπ
Οι  «χωρίς μεσάζοντες» είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα ζωτικής λειτουργίας της αγοράς προς όφελος της κοινωνίας.  Παραγωγοί, προϊόντα, και τοπικές κοινωνίες αποδεσμεύοντα από την υποχρεωτική διακίνηση και κατανάλωση των προϊόντων από τις πολυεθνικές των σούπερ μάρκετ που ελέγχουν τα προϊόντα, για παράδειγμα τα τρόφιμα σε όλη τους τη διαδικασία, συνθλίβοντας παραγωγούς αλλά και καταναλωτές..
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.