Your Page links

Ad

 
10/1/14

Ο Δήμος Θερμαϊκού κάνει ΣΤΟΠ στην πείνα από τις 14 Ιανουαρίου

Η Διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού εξαγγέλλει με δελτίο τύπου που λάβαμε σήμερα την κοινωνική δράση αλληλεγγύης Σ.Τ.Ο.Π. (Συνεργαζόμαστε Τώρα Όλοι ενάντια στην Πείνα).

Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη δράση αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας που συστάθηκε από τον Φεβρουάριο του περασμένου χρόνου αποσκοπώντας στην εφαρμογή προγραμμάτων κοινωνικής στήριξης ευπαθών ομάδων και ανάπτυξης εθελοντικών δομών του Δήμου.

Όπως πληροφορούμαστε από το δελτίο τύπου στόχος "είναι η δημιουργία ενός δικτύου εθελοντών, οι οποίοι πολύ εύκολα θα μπορούν να προσφέρουν ένα πιάτο μαγειρεμένο φαγητό, το οποίο στη συνέχεια θα συλλέγεται και θα διανέμεται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου".

Το πρόγραμμα ΣΤΟΠ πρόκειται να ξεκινήσει στις 14 Ιανουαρίου και για το σκοπό αυτό καλούνται "οι συνδημότες, οι επαγγελματίες, αλλά και οι σύλλογοι και κάθε οργανωμένος φορέα του τόπου μας να συμβάλλουν ή να πρωταγωνιστήσουν σε μία προσπάθεια, μακριά από οποιαδήποτε ιδιοτέλεια".

Πληροφορίες σχετικά μπορείτε να λάβετε στο τηλ. 23923.30.348.
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.