Your Page links

Ad

 
18/11/14

Αποφάσεις και αιτήματα της 4ης Πανελλαδικής συνάντησης των πρωτοβουλιών «Χωρίς Μεσάζοντες»



Με αφορμή την Πανελλαδική διαμαρτυρία, που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενάντια σε διατάξεις του Ν.4264/2014, το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη η 4η Πανελλαδική συνάντηση των πρωτοβουλιών «Χωρίς Μεσάζοντες».

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν μέλη Κινημάτων πολιτών και παραγωγοί απ’ όλη την Ελλάδα, συζητήθηκαν τα προβλήματα που δημιούργησε η εφαρμογή του Ν. 4264/2014 και η προσπάθεια κατάργησης του κινήματος «Χωρίς μεσάζοντες», το οποίο ανακούφισε χιλιάδες νοικοκυριά και παραγωγούς σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι πρωτοβουλίες πολιτών ζητούν ομόφωνα:

  • Την επαναφορά του δικαιώματος των παραγωγών να διαθέτουν ελεύθερα τα προϊόντα τους σε όλη την επικράτεια.
  • Τη νομική θωράκιση των αγορών διάθεσης αγροτικών προϊόντων «Χωρίς μεσάζοντες».
  • Τη διασφάλιση του δικαιώματος των καταναλωτών να προμηθεύονται ποιοτικά και φθηνά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς της επιλογής τους.

Καλούμε κάθε πολίτη να σταθεί δίπλα μας στις διεκδικήσεις μας και στην προσπάθεια για τη στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής και της κοινωνικής συνοχής στη χώρα μας.





Φωτο του  Βαγγέλη Γκούντα
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.