Your Page links

Ad

 
1/7/15

Η συζήτηση κινημάτων και οι "ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ" προσέλκυσαν τον κόσμο της Μηχανιώνας (φωτο)


Μια πολύ σημαντική διπλή εκδήλωση παρακολούθησαν όσοι αψήφισαν τον βαρδάρη και το κρύο της περασμένης Παρασκευής 26 Ιουνίου, αποδέχτηκαν το κάλεσμα της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού και παραβρέθηκαν στα Πεύκα της Μηχανιώνας.



Και ήταν πολλοί αυτοί που κατέκλυσαν το υπαίθριο θεατράκι των Πεύκων για να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα συζήτηση που διοργάνωση η Πρωτοβουλία και την οποία τίμησαν με τη συμμετοχή τους οι κκ Λάζαρος Τόσκας από το κίνημα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές, Μιχάλης Παναγιωτίδης από το Αγροτικό Παντοπωλείο Καλαμαριάς - κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες, Δημήτρης από το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ, Θοδωρής Ζδούκος από το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης της Θεσσαλονίκης, Σταύρος από το Σώστε το Νερό. Οι παραπάνω ομιλητές που τοποθετήθηκαν μετά την εκπρόσωπο της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας κ. Χριστίνας Δεληχρίστου, η οποία άνοιξε και διεύθυνε τη συζήτηση δίνοντας το στίγμα της συλλογικότητας με τις πραγματοποιηθείσες δράσεις - παρεμβάσεις της, αφού ενημέρωσαν για τις δράσεις περιέγραψαν το πλαίσιο της δραστηριότητας και των στόχων τους στην συγκυρία που βρισκόμαστε.


Ακολούθησε η θεατρική παράσταση "ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ" του Αριστοφάνη, από την θεατρική ομάδα ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ, σε σκηνοθεσία και απόδοση της συνδημότισσάς μας κ. Γιώτας Αλεξοπούλου που για άλλη μια φορά μας εξέπληξε πολύ ευχάριστα. Έστησε μια πολύ απαιτητική και πολυπρόσωπη παράσταση με συνοδεία ζωντανής μουσικής κάλυψης της ομάδας του κ. Μίλτου Σπυριδόπουλου και απέσπασε τα ενθουσιαστικά σχόλια των πολυπληθών θεατών που γέλασαν με την καρδιά τους. Ήταν μια καλοδουλεμένη παράσταση απο τους ταλαντούχους ηθοποιούς του θεατρικού σχήματος, που πρόσφερε στους θεατές προβληματισμό και άφθονο γέλιο,κυρίως στο δεύτερο μέρος της.

Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά !!!


Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Τσουρούς,  ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ κ. Άγγελος Σαμακοβλής, ο επικεφαλής της Συμπολιτείας Θερμαϊκού κ. Σπύρος Κουζινόπουλος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μηχανιώνας κ. Μένη Βαρσάμογλου και οι δημοτικού σύμβουλοι κκ Γιάννης Τσακμάκας και Γιώργος Καριώτης.

Θερμές ευχαριστίες οφείλονται στους χορηγούς της εκδήλωσης που χωρίς την οικονομική υποστήριξή τους θα ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί, και αυτοί είναι:
















0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.