Your Page links

Ad

 
22/7/15

Μια γρήγορη και αποτελεσματική διάθεση ευπαθών τροφίμων σε οικογένειες από την Πρωτοβουλία


Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού τα κατάφερε. Και μαζί της και όλοι οι εθελοντές που συμμετείχαν στο ταχύτατο μοίρασμα ενός τόνου συσκευασμένου φρέσκου υγράλατου μπακαλιάρου.
Η πρωτοβουλία μέσα σε ελάχιστες ώρες διέθεσε περίπου 500 κιλά σε πακέτα των 800 γρ. περίπου έκαστο. Είχε στηθεί από νωρίς η απαραίτητη γέφυρα κι επικοινωνία με τις ομάδες εθελοντών και οικογενειών ώστε να φτάσει στα οικογενειακά ψυγεία χωρίς να διακινδυνεύσει η ποιότητα του προϊόντος.

Ο μπακαλιάρος αποτέλεσε χορηγεία προς το τμήμα Αγγελοχωρίου του "Άρτος και δράση" που είχε και τον γενικό σχεδιασμό της διάθεσης.
Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλια Πολιτών Θερμαϊκού ευχαριστεί το τμήμα Αγγελοχωρίου του "Άρτος και Δράση" για την άψογη συνεργασία που είχε σαν αποτέλεσμα την βοήθεια πλήθους οικογενειών που παρέλαβαν τα τρόφιμα.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:
Στο στέκι της Πρωτοβουλίας (Ησιόδου 2 & Ξενίου Διός, Περαία) καθημερινά από τις 6 έως τις 8 μμ συνεχίζεται η καταγραφή των ωφελουμένων στο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας απόρων (ΤΕΒΑ). Ως γνωστό η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών λήγει στις 5 Αυγούστου.
Για επιπλέον πληροφορίες στο τηλ. 6948482008
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.