Your Page links

Ad

 
30/3/12

Κινητοποίηση γονέων για τις παράνομες κεραίες της Αγίας Τριάδας

Πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στα όρια της γελοιότητας. Το κράτος - μπάχαλο (ή μήπως το κράτος υπηρέτης των συμφερόντων των κάθε λογής φύσεως εταιριών και τιμωρός του λαού ;) όπως και με προηγούμενη ανάρτηση (ΕΔΩ) ενημερώσαμε έδωσε 2χρονη άφεση αμαρτιών στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας με αποτέλεσμα να συνεχίζουν να εκθέτουν σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία τα παιδιά του σχολείου και τους κατοίκους της Αγίας Τριάδας.
Το μπαλάκι που επί χρόνια παιζόταν  μεταξύ του Δήμου, της Περιφέρειας, της Πολεοδομίας θα βρίσκεται μετέωρο για άλλα δύο χρόνια στον αέρα της βρώμας και δυσωδίας.
Ο Σύλλογος Γονέων Αγίας Τριάδας βλέποντας να φτάνει άλλη μια χρονιά στο τέλος της και να παραμένει άλυτο το πρόβλημα προχωράει στην υλοποίηση απόφασης της ΓΣ.
Καλεί τους γονείς με τα παιδιά σε κλείσιμο του κεντρικού δρόμου Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας στο ύψος της Αγίας Τριάδας, κοντά στο σχολείο, την Πέμπτη στις 8 πμ και για μία ώρα.
Κεντρικό σύνθημα: ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ.
Σύλλογοι γονέων από όλο το Θερμαϊκό δηλώνουν συμπαράσταση και συμμετοχή στην κινητοποίηση της Πέμπτης.
Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού με ομόφωνη απόφαση της ανοιχτής γενικής της συνέλευσης αποφάσισε να συμμετέχει ενεργά και καλεί τα μέλη και φίλους της να σταθούν στο πλευρό των γονέων και των παιδιών της Αγίας Τριάδας.


Η υγεία των παιδιών μας είναι πάνω από τα συμφέροντα των εταιριών !!!!


ΣΩΣΤΕ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΜΑΣ
ΝΑ  ΦΥΓΟΥΝ  ΤΩΡΑ  ΟΙ   ΚΕΡΑΙΕΣ

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην κινητοποίηση που οργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Αγίας Τριάδας, ζητώντας να απομακρυνθούν ΑΜΕΣΑ οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας που υπάρχουν κοντά στο σχολείο  (στην οροφή του CavoVerde) εδώ και 3,5 περίπου χρόνια.
Η κινητοποίηση θα γίνει την Πέμπτη 5 Απριλίου, στις 8.00 το πρωί, με αποκλεισμό του δρόμου Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας, στο ύψος του σχολείου.
·         ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ δεν λογαριαζουν  ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
·         ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Ακτιβιστής
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.