Your Page links

Ad

 
9/5/12

Μίκης Θεοδωράκης: Στηρίζω την προσπάθεια Τσίπρα να κάνει κυβέρνηση

Συνάντηση του μουσικοσυνθέτη με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και τον Μανώλη Γλέζο


 Την στήριξή του στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο κ. Αλέξη Τσίπρα και στην προσπάθειά του «να σχηματίσει μία κυβέρνηση που θα καταγγείλει το μνημόνιο» εξέφρασε ο μουσικοσυνθέτης κ. Μίκης Θεοδωράκης. Μάλιστα, κάλεσε τους Ελληνες να βοηθήσουν ώστε να οδηγηθεί η Ελλάδα στο δρόμο της αυτοδυναμίας, της προόδου και της αναγέννησης.

Οι δηλώσεις του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και ιδρυτή του Κινήματος των Ανεξάρτητων Πολιτών (ΚΑΠ) έγιναν το βράδυ της Τρίτης (8.5.2012), μετά την συνάντηση που είχε στο σπίτι του με τον κ. Τσίπρα και τον κ. Μανώλη Γλέζο.
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο συνταγματολόγος κ. Γιώργος Κασιμάτης, στενός συνεργάτης του Μίκη Θεοδωράκη.

Η δήλωση του Μίκη Θεοδωράκη είναι η εξής:
 
«Υποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να σχηματίσει μία κυβέρνηση που θα καταγγείλει το μνημόνιο και θα επιδιώξει την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας.
Καλώ όλους τους πατριώτες και δημιουργικούς Έλληνες να βοηθήσουν ώστε να οδηγηθεί η Ελλάδα στο δρόμο της αυτοδυναμίας, της προόδου και της αναγέννησης.
 
Μίκης Θεοδωράκης, Αθήνα 08-05-2012»
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.