Your Page links

Ad

 
9/5/12

Ραντεβού με τον Ολάντ ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας

Να συναντηθεί με το νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Humanite. Για το λόγο αυτό, ο κ. Τσίπρας φέρεται να ζήτησε τη διαμεσολάβηση του ηγέτη της γαλλικής Αριστεράς Ζαν Λικ Μελανσόν σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα.
Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, ο κ. Τσίπρας ζήτησε κοινή δράση εντός και εκτός Βουλής, προκειμένου να μπει τέλος στην οικονομική βαρβαρότητα, ενώ έκανε λόγο για κυβέρνηση Αριστεράς.
«Θεωρούμε πολύ σημαντικότερη τη στήριξη της κοινωνίας σε μια κυβέρνηση Αριστεράς που θα θελήσει να ενώσει τον λαό για να προστατεύσει τα συμφέροντά του, για να ανακτήσει την κυριαρχία του, ακόμα και από την αναγκαία εκείνη θεσμικά και κοινοβουλευτικά στήριξη των κοινοβουλευτικών κομμάτων και των βουλευτών» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε
«Μία κυβέρνηση που έχει σαν στόχο να συγκρουστεί με τα μνημόνια και άρα να συγκρουστεί με ισχυρά συμφέροντα μπορεί αυτό να το κάνει πράξη μονάχα αν έχει ισχυρή στήριξη μέσα και έξω από τη Βουλή. Οι μεγάλες κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες είναι θεσμικά απαραίτητες αλλά δεν αρκούν».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε επίσης και στην κυβέρνηση Παπαδήμου, την οποία χαρακτήρισε ως κυβέρνησης με την ισχυρότερη κοινοβουλευτική πλειοψηφία η οποία εξανεμίστηκε μέσα σε λίγους μήνες, διότι «η πολιτική που εφάρμοσε ήταν σε πλήρη αναντιστοιχία με την λαϊκή βούληση».
«Τη διερευνητική εντολή μας την έδωσε ο λαός όχι για να κλειστούμε σε κλειστά γραφεία και να κάνουμε παρασκηνιακές ζυμώσεις και διαβουλεύσεις, αλλά για να διερευνήσουμε ανοιχτά και καθαρά αν υπάρχουν προϋποθέσεις για μία νέα σχέση εμπιστοσύνης με την ίδια την κοινωνία, με τον κόσμο της εργασίας, με τους κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς. Η κοινωνία μας έδωσε αυτή τη δύναμη, από την κοινωνία προερχόμαστε και με αυτή θέλουμε πάντα να συζητάμε και να αποκτούμε σχέσεις εμπιστοσύνης» τόνισε ο κ. Τσίπρας
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.