Your Page links

Ad

 
26/8/13

Κυριακή 1η Σεπτέμβρη η 15η διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες της Πρωτοβουλίας

Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού συνεχίζοντας την παρέμβασή της στην αγορά με την λειτουργία της διάθεσης προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες που φέρνει σε άμεση επαφή τους πραγματικούς παραγωγούς και συνεταιρισμούς με τους καταναλωτές, καλεί τους κατοίκους του Θερμαϊκού να επισκεφτούν την ερχόμενη Κυριακή 1η Σεπτέμβρη - και να ψωνίσουν σε χαμηλές τιμές και πολύ καλή ποιότητα - το πάρκο των Νέων Επιβατών.

Θα μπορούν να προμηθευτούν αγαθά και προϊόντα πρώτης ανάγκης, όπως αλεύρι από 60 λεπτά το κιλό, τυρί με 6,50 ευρώ το κιλό, πατάτες νέας εσοδείας Νευροκοπίου από 55 λεπτά το κιλό, κρεμμύδια από 40 λεπτά, ρύζι, μέλι, νωπά κηπευτικά, φρούτα, αυγά, ζυμαρικά, ρίγανη, απορρυπαντικά, χαρτικά κ.α στις καλύτερες τιμές.

Ο αγώνας που δίνει η Πρωτοβουλία για την εξασφάλιση των καλύτερων τιμών άμεσα από παραγωγούς για την κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών θα συνεχιστεί παρά τις όποιες επιθέσεις δεχόμαστε από τα καρτέλ και τους ανθρώπους τους.

Και φυσικά πρώτο μέλημά μας πάντα είναι η αρωγή, με προϊόντα, προς τις οικογένειες που έχουν ιδιαίτερες ανάγκες και περιορισμένες δυνατότητες.

Κυριακή 1η Σεπτέμβρη από τις 9 - 1 μμ στο πάρκο Ν. Επιβατών.

Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού δεν εμπλέκεται στην οικονομική συναλλαγή μεταξύ παραγωγών και πολιτών. 
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.