Your Page links

Ad

 
17/8/13

Ολοσέλιδο αφιέρωμα της "Ελευθεροτυπίας" στην Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού


Με ένα ιδιαίτερα κολακευτικό ρεπορτάζ , που όμως δεν απέχει καθόλου από την πραγματικότητα,  η Ελευθεροτυπία κάνει ένα ολοσέλιδο αφιέρωμα στις δράσεις της Πρωτοβουλίας, επικροτώντας την σημαντική παρέμβαση αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία του Θερμαϊκού (φύλλο 16/8/13).
Με έναν ιδιαίτερα τιμητικό τίτλο "Οι άποροι του Θερμαϊκού έχουν τη δική τους Νύμφη" και με υπέρτιτλο "ΑΠΑΓΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ", η συντάκτης κ. Αλεξάνδρα Τζαβέλλα, προσδίδει τα εύσημα στην δίχρονη συνεχή παρουσία και δράση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού.

Αφορμή για το ρεπορτάζ ίσως στάθηκε η διάθεση των κηπευτικών από τον φίλο Αγγελοχωρίτη παραγωγό προς τα μέλη και φίλους της Πρωτοβουλίας της περασμένης εβδομάδας (δείτε εδώ). Αλλά η έμπειρη δημοσιογράφος αναφέρεται στο αφιέρωμά της στις πλείστες όσες δράσεις αλληλεγγύης της κίνησης πολιτών του Θερμαϊκού. Και βέβαια δεν παραλείπει να εκθειάσει και παρόμοιες ενέργειες άλλων συνδημοτών μας που διέθεσαν κατά το πρόσφατο παρελθόν προϊόντα τους για να βοηθήσουν μέσω της Πρωτοβουλίας συνανθρώπους τους.

Πληροφορεί τους αναγνώστες της για τις προσεχείς εκδηλώσεις που σχεδιάζει η Πρωτοβουλία να πραγματοποιήσει (Προβολές ταινιών και ντοκυμαντέρ) στο "Στέκι" της και στέκεται πολύ θετικά στην προσπάθεια από μέλη της Πρωτοβουλίας για την δημιουργία και συσκευασία προϊόντων (γλυκά, μαρμελάδες, αρωματικά βότανα). 

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στο "Δίκτυο Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης για τις ευπαθείς ομάδες" που έστησε η Πρωτοβουλία καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες ανασφάλιστων και άπορων πολιτών. Ενέργεια που πέτυχε και αυτό κύρια οφείλεται στους δεκάδες γιατρούς και επαγγελματίες υγείας που αγκαλιάζοντας την πρότασή της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας διέθεσαν χρόνο από τον χρόνο τους και εξετάζοντας στα δικά τους ιατρεία τους έχοντες ανάγκη. 

Και φυσικά δεν παραλείπει να αναφέρει τον σημαντικό ρόλο της κίνησης με τα παζάρια Χωρίς Μεσάζοντες,στα οποία  συμμετέχουν πάνω από 3.000 δημότες κάθε φορά και που εκτός από τις φθηνές τιμές που βρίσκουν οι φίλοι μας, είναι και μια άμεση πίεση στην αγορά για πτώση των ιδιαίτερα υψηλών τιμών, είναι μια   βοήθεια στους παραγωγούς για ένα καλό εισόδημα με την απευθείας διάθεση των προϊόντων τους αλλά και μια ιδιαίτερα σημαντική δράση αλληλεγγύης με την δωρεάν διανομή προϊόντων (κύρια τροφίμων πρώτης ανάγκης) σε οικογένειες που ως Πρωτοβουλία συνδράμουμε.

Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού αφού ευχαριστήσει την εφημερίδα για το εμπεριστατωμένο αφιέρωμά της αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στα εκατοντάδες μέλη και φίλους της που αυτές τις πραγματικά σκληρές και δύσκολες ώρες που περνάει ο λαός μας προσφέρουν ότι μπορούν στους πληττόμενους συνανθρώπους μας αλλά και δεν διστάζουν να στέκονται όρθιοι και ενάντιοι στις επιλογές ενός διαβρωμένου και ξενόδουλου πολιτικού συστήματος διακυβέρνησης που οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή και τους Έλληνες στην εξαθλίωση.


Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να μεγεθύνετε και να διαβάσετε το δημοσίευμα

Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού

0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.