Your Page links

Ad

 
14/8/13

Ευχαριστίες της Πρωτοβουλίας για την δωρεάν διάθεση φρέσκων λαχανικών.

Πάντα υπάρχουν συμπολίτες μας που μπορούν να βοηθήσουν συνανθρώπους τους. Ιδιαίτερα αυτές τις μέρες της κρίσης που βιώνουμε. Και σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα δεν απαιτείται να στερηθούν κάτι πολύτιμο ή απαραίτητο.
Απόδειξη η απόφαση του φίλου από το Αγγελοχώρι, που λίγο πριν το ξήλωμα (για να το προετοιμάσει για το χειμερινό φύτεμα) του θερμοκηπίου του, διέθεσε όλη την απομείνασα παραγωγή του από μελιτζάνες και πιπεριές στην Πρωτοβουλία αλλά και σε συγχωριανούς του.
Έτσι όσοι το πληροφορήθηκαν και βρέθηκαν εκεί, την Κυριακή το απόγευμα, κυριολεκτικά μείναν έκπληκτοι από τις ποσότητες και την ποιότητα των λαχανικών που βρήκαν και μάζεψαν για την οικογένειά τους. 
Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού ευχαριστεί τον φίλο από το Αγγελοχώρι και εύχεται η χειρονομία του αυτή να γίνει παράδειγμα και για άλλους παραγωγούς.

0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.