Your Page links

Ad

 
23/6/12

Η Επιστολή μέλους της "Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας" προς τον Γ. Λαζαρίδη, αντιδήμαρχο Θεπμαϊκού.


Δημοσιεύουμε την επιστολή του μέλους της "Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας", Ελένης Κεχρή, προς τον Γιώργο Λαζαρίδη, αντιδήμαρχο ανάπτηξης(;) του Δήμου Θερμαϊκού και εκδότη μιάς τοπικής εφημερίδας με τίτλο "Περαία". 

Άραγε θα δημοσιεύσει ο κ. Λαζαρίδης αυτή την επιστολή στην εφημερίδα του; 
Είδομεν.

Η επιστολή έχει ως εξής: 

Κύριε Λαζαρίδη,

 Διαβάζοντας το άρθρο σας στη τοπική εφημερίδα "Περαία" με αριθ. φύλλου 52, αισθάνθηκα την υποχρέωση ως μέλος της "Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας πολιτών Δήμου Θερμαϊκού", να σας ενημερώσω, γιατί μάλλον αγνοείτε ποιοί είμαστε και ποιές ακριβώς είναι οι δράσεις μας.
 Είμαστε λοιπόν μια ομάδα ανθρώπων αγνώστων μεταξύ τους μέχρι χτες και συγκροτηθήκαμε για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τα δεινά που μας προκάλεσαν οι πολιτικές των κομμάτων μας.
Για να μη σας κουράζω πολύ , πληροφορίες για τις δράσεις μας θα βρείτε στο διαδίκτυο.
 Απευθύνεστε λοιπόν σε πολίτες της περιοχής μας που αγωνιούν για το αύριο και που οι περισσότεροι από εμάς σήμερα έχουμε άμεσο πρόβλημα επιβίωσης.
Συγκροτηθήκαμε για να αγωνιστούμε , να αμυνθούμε και να ζήσουμε. Είμαστε ανεξάρτητοι με όλη τη σημασία της λέξης και ευελπιστούμε να φέρουμε κοντά μας όλους τους κατοίκους του δήμου μας για να παλέψουμε πιο δυνατά , για να κρατάμε ο ένας το χέρι του άλλου και να μη χαθεί κανείς από απελπισία και ανέχεια.
Στη προσπάθεια μας αυτή θα ήταν ιδανικό να είχαμε το Δήμο αρωγό μας , για να πετύχουμε περισσότερα.
Ως απλοί πολίτες έχουμε κάθε δικαίωμα να κρίνουμε το έργο σας και να απαντούμε από το φορέα που λέγετε δήμος.
Η κριτική δε πρέπει να σας ενοχλεί , αλλά να σας προτρέπει ώστε να λειτουργήσετε το δήμο καλύτερα.
Τώρα αν έχετε αποδείξεις ότι κάποιοι εντός ή εκτός ανεξάρτητης πρωτοβουλίας φιλοδοξούν να σας αντικαταστήσουν και φοβάστε για τις καρέκλες σας να απευθυνθείτε σε αυτούς και όχι να αναφέρεστε αυθαίρετα σε μια ομάδα που προσπαθεί να βοηθήσει τους συμπολίτες μας.
Αν στις επόμενες δημοτικές εκλογές χάσετε το δήμο δεν θα φταίει καμιά ανεξάρτητη πρωτοβουλία και κανένας πολίτης του δήμου Θερμαϊκού.
Θα φταίει η δική σας ανικανότητα και ανευθυνότητα.
Η περιοχή μας έχει πολλά προβλήματα , ασχοληθείτε π.χ με τη καθαριότητα γιατί βρωμάνε όλα τα διαμερίσματα του δήμου και κινδυνεύει η υγεία μας, σταματήστε να μας γδέρνετε οικονομικά με τους λογαριασμούς του νερού κ.τ.λ και μην απευθύνεστε στην ανεξάρτητη πρωτοβουλία με αυτό το τρόπο.
Είμαστε άνθρωποι διεκδικούμε μόνο τις ζωές μας και απαιτούμε σεβασμό.

Συμβουλή:
Κάντε σωστά τη δουλειά σας για να μη φοβάστε κανέναν.

Ελένη Κεχρή
μέλος της "Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας
Πολιτών Θερμαϊκού"

Διαβάστε παρακάτω και κρίνετε το άρθρο του κ. Λαζαρίδη

 
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.