Your Page links

Ad

 
15/11/13

1η Δεκεμβρίου η επόμενη διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες - Έκκληση για φάρμακα !!

Περισσότερα από 1300 κιλά τρόφιμα (προσφορά των παραγωγών και συνεταιριστών) μοιράστηκαν σε 70 οικογένειες που συμπεριλαμβάνονται στις οικογένειες που συνδράμει η Πρωτοβουλία. Από την 17η διάθεση του Νοεμβρίου συλλέχθηκαν 75 τρίλιτρα δοχεία ελαιολάδου, εκατοντάδες κιλά πατάτα, ρύζι, όσπρια, λαχανικά, ελιές, μέλι κ.α. που συσκευάστηκαν σε σακούλες αλληλεγγύης και διανεμήθηκαν. 

Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τους παραγωγούς που ευαισθητοποιημένοι ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή της για προσφορά βοήθειας σε συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση και γέμισαν το καλάθι αλληλεγγύης για το Νοέμβριο. 

Ενόψει την 18ης διάθεσης προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες που ανακοινώνει η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού για την Κυριακή 1η Δεκέμβρη, καλεί τους δημότες να φέρουν στο χώρο του Δημοτικού πάρκου των Ν. Επιβατών φάρμακα που δεν χρειάζονται και δεν έχουν λήξει ώστε να διατεθούν για συνανθρώπους μας που αδυνατούν να τα αγοράσουν (άποροι, ανασφάλιστοι).
Φυσικά μπορούν να τα φέρνουν και καθημερινά μετά τις 6 το απόγευμα στο Στέκι της Πρωτοβουλίας (Ησιόδου 2 και Ξενίου Διός).

Στην 18η διάθεση θα υπάρχει και πάλι πλήθος προϊόντων σε εξαιρετική ποιότητα και πολύ καλές τιμές: Αλεύρι, μέλι, ελαιόλαδο, τυρί φέτα, ρύζι, όσπρια, αυγά, λαχανικά, φρούτα, ψάρια, χαρτικά, απορρυπαντικά, ελιές και άλλα πολλά προϊόντα.
Κυριακή 1η Δεκεμβρίου από 9 έως 1 το μεσημέρι, στο Πάρκο των Ν. Επιβατών.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.