Your Page links

Ad

 
21/12/13

Παρεμβάσεις του ΟΛΑΘ και του Σωματείου Μακεδονία για να μη γίνει το αυριανό "χωρίς μεσάζοντες" στους Ν. Επιβάτες.

Με καταγγελίες του ΟργανισμούΛαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης (ΟΛΑΘ) και του Σωματείου Μικροπωλητών και παραγωγών Λαϊκών Αγορών "Μακεδονία" που υπογράφουν οι πρόεδροί τους Καζάκος Νίκος και Χρυσαφίδης Γιώργος, προς το Αστυνομικό τμήμα Ν. Επιβατών ζητούν να γίνουν οι αναγκαίοι έλεγχοι και να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις στην 19η διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Θερμαϊκού.

Εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας που ενημερώθηκαν και έλαβαν γνώση των καταγγελιών δηλώνουν ότι η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο πάρκο Ν. Επιβατών θα γίνει κανονικά καθώς θα υπάρξει και η διάθεση προϊόντων από παραγωγούς σε πολύ χαμηλές τιμές. Για να διασφαλιστεί και περιφρουρηθεί η ακεραιότητα της διάθεσης θα πραγματοποιηθεί σε διάταξη πλανόδιας αγοράς.

Μέλη της Πρωτοβουλίας εκτιμούν πως με τις συγκεκριμένες καταγγελίες υλοποιείται κατά τον χειρότερο τρόπο η προτροπή της σύσκεψης στο Επιμελητήριο για την δημιουργία εθελοντικού στρατού πληροφοριοδοτών και καταγγελλόντων ενάντια στις αγορές χωρίς μεσάζοντες.

Βλέπουμε λοιπόν η επίθεση που είχαμε από το καλοκαίρι προβλέψει ότι θα ενταθεί και οξυνθεί να γίνεται πραγματικότητα.

Ως γνωστόν η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού έχει ανακοινώσει μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή Αλληλεγγύης με προϊόντα από παραγωγούς την Κυριακή 22 Δεκέμβρη στον Μπαξέ που θα περιλαμβάνει:

Θα περιλαμβάνει:

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ. Θα προσφέρονται μεζέδες, ζεστή ρεβυθάδα και άφθονο κρασί
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ που θα καλύψουν ανάγκες άπορων και ανασφάλιστων συμπολιτών μας και για τον σκοπό αυτό θα διατεθούν στο Κοινωνικό Φαρμακείο Θερμαϊκού και στο Κοινωνικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης
ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ. Θα διατεθεί ρουχισμός και παιχνίδια σε συνδημότες μας και παιδιά που τα έχουν ανάγκη
ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ. Θα συλλεγούν υπογραφές ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς κατοικιών.
ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Θα λειτουργήσει αγορά χωρίς μεσάζοντες από παραγωγούς που θα διαθέσουν τα προϊόντα του σε πολύ χαμηλές τιμές.
Η εξέλιξη της κόντρας αυτής - που προβλέπουμε να ενταθεί και σε βάρος των λαϊκατζήδων τις επόμενες μέρες - είναι μια εξέλιξη που πιστεύουμε ότι είναι σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων με χαμηλά εισοδήματα αλλά και πλήττει οικογένειες που λαμβάνουν βοήθεια από τους παραγωγούς με προϊόντα που διαθέτουν οι παραγωγοί.
Τέτοιες πράξεις σαφώς χτυπούν και διαρρηγνύουν την κοινωνική συνοχή ιδιαίτερα στις χρονιάρες αλλά και ιδιαίτερα δύσκολες ώρες που περνάει ο Ελληνικός λαός.
Η Πρωτοβουλία καταγγέλλει και την καταστροφή των πανό αναγγελίας της γιορτής που έγινε χθες (μέρα που είχε κατατεθεί και η καταγγελία των λαϊκατζήδων.
Εν αναμονή των αυριανών εξελίξεων η Πρωτοβουλία καλεί τους κατοίκους του Θερμαϊκού να περιφρουρήσουν τον θεσμό με την ζωντανή και πολυπληθή τους παρουσία και την υπογραφή κειμένων υπέρ των αγορών χωρίς μεσάζοντες και εναντίον των πλειστηριασμών και κατασχέσεων.


0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.