Your Page links

Ad

 
17/9/15

Μήνυμα της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας για τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη


Αγαπητέ συνδημότη, φίλε, συναγωνιστή

Τον Ιούλη που μας πέρασε, εμείς η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού,  η συλλογικότητα  αντίστασης κι αλληλεγγύης του δήμου μας, μαζί με εκατομμύρια Έλληνες στείλαμε το βροντερό ΟΧΙ μας επιχειρώντας να αποκρούσουμε τη μνημονιακή λεηλασία των τοκογλύφων δανειστών. Διαμορφώσαμε με την ψήφο μας στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου το νέο περήφανο ΟΧΙ του 62% του ελληνικού λαού.
Αυτό το ΟΧΙ όμως μετατράπηκε σε ένα  ΝΑΙ υποταγής και μετουσιώθηκε σε ένα νέο μνημόνιο. Η εντολή του λαού αλλοιώθηκε, οι ελπίδες διαψεύστηκαν και η επόμενη χρονική περίοδος θα είναι ιδιαίτερα σκληρή για τις επί πέντε χρόνια χειμαζόμενες λαϊκές οικογένειες.
Επιπλέον η χώρα, της οποίας η εθνική κυριαρχία είχε μειωθεί δραματικά με ευθύνη των προηγούμενων μνημονιακών (συν)κυβερνήσεων, μεταβάλλεται ταχύτατα πλέον με συνυπογραφή των νεομνημονιακών υποτακτικών σε προτεκτοράτο με διορισμένο ύπατο αρμοστή.
  
Σήμερα ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής είμαστε υποχρεωμένοι να επαναβεβαιώσουμε την αντιμνημονιακή στάση μας και την διαρκή θέση μας για αντίσταση σε όποια πολιτική έρχεται να μειώσει το επίπεδο διαβίωσής μας, να περιορίσει την δημοκρατία, να συρρικνώσει τις κατακτημένες με αγώνες ελευθερίες του λαού μας και κυρίως να φαλκιδεύσει την εθνική ανεξαρτησία της πατρίδας μας.  

Καλούμε όσους έχουν τις ίδιες με μας απόψεις, πεπεισμένοι πως οι  επόμενες γενιές αξίζουν ένα μέλλον φωτεινό και χαρούμενο, να έρθουν μαζί μας για να περπατήσουμε τους δρόμους της αντίστασης και αλληλεγγύης.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.